Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO S-a montat gazonul pe noul Santiago Bernabeu. Când se va juca primul meci

FOTO S-a montat gazonul pe noul Santiago Bernabeu. Când se va juca primul meci

Real Madrid

Comentarii

Noul Santiago Bernabeu este gata să-şi reprimească fanii.

Mai sunt doar câteva zile până pe 12 septembrie, ziua meciului dintre Real Madrid şi Celta Vigo. Va fi primul meci disputat pe noua arenă Santiago Bernabeu, un duel istoric pentru fanii blanco.

Între timp, lucrările avansează cu fiecare zi, iar noul gazon a fost montat pe superba arenă madrilenă.

Stadiul lucrărilor pe noul stadion Santiago Bernabeu

Demolările turnurilor B şi C au fost finalizate aproape în proporţie de 100%, iar noile turnuri, deşi nu vor fi spectaculoase, vor avea marele avantaj că vor fi extrem de operaţionale şi vor permite evacuarea rapidă a publicului.

Un total de 9 porţi de acces vor fi anulate temporar pentru primul meci cu Celta Vigo, iar accesul fanilor şi evacuarea se va face prin alte puncte. Se lucrează deja la un nou acces la poarta 57-59, dar şi la unul în zona sudică a stadionului, la poarta 50.

Clubul Real Madrid a lucrat, împreună cu compania de construcţii, la un plan perfect definit în care va fi informat despre uşile afectate de închideri temporare şi / sau obstacole din apropiere, cum ar fi uşile care sunt aproape de turnurile de sprijin. Săptămâna viitoare, majoritatea eforturilor la faţa locului vor fi dedicate armonizării planurilor de securitate pentru intrarea publicului duminica viitoare.

Pentru partida cu Celta Vigo de pe 12 septembrie, Real Madrid a reamintit pe site-ul său că masca va fi obligatorie în orice moment, cu excepţia cazului în care se bea apă, singurul consum permis în interiorul stadionului. În plus, trebuie respectată oricând distanţa de siguranţă şi vor fi setate intervale de timp pentru accesul eşalonat la stadion. Toate biletele vor fi nominale şi netransferabile, iar prezentarea actelor de identitate ar putea fi necesară pentru intra pe un Santiago Bernabéu care va găzdui un meci de fotbal pentru prima dată după 650 de zile, în timp ce lucrările de remodelare vor fi prelungite. Arena nu este definitivată, dar poate susţine meciuri de fotbal. Potrivit clubului noul stadion Santiago Bernabeu şi noua sa înfăţişare ”galactică” va fi gata până la sfârşitul anului 2022.

Afla mai multe despre: real madridstadionul santiago bernabeu 

viewscnt
Articole similare