Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Sadio Mane a fost suspendat trei etape după intrarea criminală asupra portarului Ederson

FOTO | Sadio Mane a fost suspendat trei etape după intrarea criminală asupra portarului Ederson

Premier League

Comentarii

Fotbalistul echipei Liverpool, Sadio Mane, a fost suspendat trei meciuri după eliminarea pentru faultul dur asupra portarului formaţiei Manchester City, Ederson Moraes. Liverpool a contestat decizia, însă apelul a fost respins

"Suspendarea de trei meciuri a lui Sadio Mane, care era cu efect imediat, rămâne valabilă, după ce apelul pentru sancţiune exagerată a fost respins", se arată pe site-ul FA.

Sadio Mane va rata partidele cu Burnley (16 septembrie) şi Leicester City (23 septembrie), din Premierl League, şi un meci tot cu Leicester (19 septembrie), din Cupa Ligii.

Sadio Mane a fost eliminat, sâmbătă, în minutul 37 al meciului pierdut de Liverpool în deplasare, cu scorul de 0-5, în faţa formaţiei Manchester City, în etapa a patra a campionatului Angliei. Mane l-a lovit cu gheata în cap pe portarul Ederson Moraes. Ederson a primit îngrijiri pe teren timp de opt minute, după care a fost scos cu targa şi înlocuit, în minutul 45+1, cu Claudio Bravo.

La câteva ore după incident, Ederson şi-a anunţat fanii că este în regulă, printr-un mesaj postat pe Twitter. Ulterior, pe reţelele de socializare a apărul o fotografie cu el după impactul cu gheata lui Mane.

Afla mai multe despre: maneedersonpremier leaguesuspendare,  

viewscnt
Articole similare