Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Sandra Izbaşa a atras toate privirile. Ce imagini a postat pe Instagram

FOTO | Sandra Izbaşa a atras toate privirile. Ce imagini a postat pe Instagramgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Se înscrie în panoplia celor mai valoroase gimnaste din istoria României, cu două medalii de aur şi două de bronz la Jocurile Olimpice, una de argint şi două de bronz la Cupa Mondială, plus şapte de aur, cinci de argint şi una de bronz la Campionatul European.

Sandra Raluca Izbaşa s-a restras din gimnastică în anul 2014, la 24 de ani. La cinci ani distanţă, Sandra Izbaşa reuşeşte să atragă toate privirile în mediul online prin postările sale de pe reţelele de socializare.

Frumoasa bucureşteancă are pe Instagram aproape 1 milion de urmăritori, iar pe Facebook aproximativ 100.000. Cu fiecare postare, Izbaşa creează o avalanşă de complimente la adresa sa. Adevărul este că este greu să treacă neobservată o asemenea prezenţă, precum cea a fostei gimnaste. În ultima sa postare "împrăştiată" pe reţele de socializare, Sandra s-a pozat în faţa casei, într-o postură sexy, tunsă mai scurt decât o ştim, cu o pereche de ochelari, înconjurată de frunzele desprinse de pomii din preajmă, cu mesajul "Dragă, am ajuns acasă".

"Sandra, ai nevoie de un grădinar să-ţi strângă frunzele din curtea ta? Sunt la dispoziţia ta!!", i-a transmis unul dintre internauţii mai curajoşi, mai visători. Cei mai mulţi s-au limitat doar să aprecieze frumuseţea răpitoare a fostei gimnaste: "Gorgeous", "Beautiful", "Eşti foarte frumoasă", "Minunată". În doar 20 de minute, postarea de pe Facebook a strâns peste 1000 de aprecieri.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO