Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Scandal la o echipă de tradiţie din fotbalul românesc! A apărut ”Forzza Steaua” scris pe gazon. Cum se apără conducătorii clubului

FOTO | Scandal la o echipă de tradiţie din fotbalul românesc! A apărut ”Forzza Steaua” scris pe gazon. Cum se apără conducătorii clubuluigalerie foto

Liga 2

Comentarii

E scandal mare la Farul Constanţa, după ce câteva persoane au pătruns pe stadion şi au scris ”Forzza Steaua” pe gazon.

O parte a gazonului stadionului ”Farul” din Constanţa a fost arsă astfel încât să poată fi citit mesajul ”Forzza Steaua”. Reprezentanţii Primăriei, organism care administrează arena, nu-şi explică situaţia.

Ciprian Marica, patronul clubului Farul Constanţa, a reacţionat după acest incident: ”Nu e în grija mea stadionul. Arena e a Primăriei, ea administrează stadionul. Şi eu am primit pozele pe care le aveţi voi. Până nu de mult furaseră cablurile de la nocturnă, acum au ars gazonul. Eu mă duc cu echipa să joc prin judeţ pentru a proteja suprafaţa de joc pentru campionat. Dar mai multe detalii cred că puteţi lua de la Primărie”, a spus Marica, pentru gsp.ro.

După 21 de etape, Farul se află pe poziţia a 17-a în clasament, retrogradabilă, şi are nevoie de un parcurs excelent în a doua parte a sezonului pentru a se putea salva de la retrogradare.

Afla mai multe despre: farulscandalsteauamarica 

viewscnt
Articole similare