Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Scandal sexual în wrestling: "Dacă îl prind, îi rup mâinile!"

FOTO | Scandal sexual în wrestling: "Dacă îl prind, îi rup mâinile!"galerie foto

WWE

Comentarii

Superstarul WWE, Seth Rollins(n.r. Colby Lopez) este unul dintre cei mai în vogă wrestleri din lume, dar trecutul nu îi dă pace deloc fostului campion Universal. Deşi are o relaţie încă din luna februarie cu Becky Lynch(n.r. Rebecca Quin), Rollins a fost acuzat de fostul soţ al lui Kaitlyn(n.r. Celeste Bonin) că, în timpul mariajului, acesta îi trimitea fotografii nud.

PJ Braun, un personal trainer care a fost însurat cu fostul superstar WWE Kaitlyn, a lansat acuzaţii grave la adresa lui Seth Rollins:

"Îţi spun pe cine urăsc. Îl urăsc pe Seth Rollins. În timp ce eram însurat cu Kaitlyn, Rollins îi trimitea fotografii nud soţiei mele. Într-o zi le-am văzut şi astfel am început să îmi trag soţia la răspundere. El mi-a răspuns că nu au nicio legătură şi că acesta este stilul său. E un tip căruia îi place să filtreze. Nu e prima dată când are probleme. Am înţeles că penisul său a apărut în trecut pe Twitter. Dacă îl prind, promit să îi rup mâinile. E o păsărică", a declarat PJ Braun în podcastul The Delray Misfits.

Kaitlyn nu este însă nici ea uşă de biserică. Pe internet circulă de ani buni fotografii indecente din arhiva personală a frumoasei lupătoare. 

VEZI GALERIA FOTO

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wweseth rollinskaitlynpj braunraw 

viewscnt
Articole similare