Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Scandalos! PSD susţine că Simona Halep a fost, de fapt, fluierată pe Arena Naţională

FOTO | Scandalos! PSD susţine că Simona Halep a fost, de fapt, fluierată pe Arena Naţionalăgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Mai multe organizaţii judeţene ale Partidului Social Democrat au postat pe Facebook, marţi seară, un colaj foto, potrivit căruia Simona Halep ar fi fost fluierată pe Arena Naţională şi aplaudată la mitingul de sâmbătă

"Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, pe data de 11.06.1018", dar "aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie", se arată în colajul foto publicat de mai multe filiale din ţară ale PSD, printre care Giurgiu, Tulcea, Mehedinţi, Constanţa şi Ilfov.

Fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, pretinde că acest demers a fost pornit de la sediul central al PSD.

”Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit <şobolan> că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de <Dom Preşedinte>)! Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD / vă rog reacţionaţi”, a notat  Ponta pe Facebook.

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Afla mai multe despre: psdhalepfiliale 

viewscnt
Articole similare