Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Se face! Detaliul care trădează cel mai mare transfer al verii: Neymar, la Real Madrid! Ce a putut să facă starul brazilian

FOTO | Se face! Detaliul care trădează cel mai mare transfer al verii: Neymar, la Real Madrid! Ce a putut să facă starul braziliangalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Neymar a publicat o fotografie în care apare alături de antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, într-un moment în care se discută intens despre tranasferul brazilianului pe Santiago Bernabeu.

La o zi după ce cotidianul Sport.es a anunţat că Real Madrid şi Paris Saint-Germain sunt la un pas de a ajunge la un acord pentru transferul lui Neymar la gruparea spaniolă, Neymar surprinde pe reţelele de socializare.

Starul brazilian a publicat o fotografie în care apare alături de Zidane, dar şi de o altă legendă a lui Real Madrid, Ronaldo Nazario, dând astfel naştere la noi speculaţii.

Anunţ BOMBĂ: "Neymar va fi jucătorul lui Real Madrid"

Clubul Real Madrid se află în discuţii avansate cu gruparea Paris Saint-Germain pentru transferul atacantului brazilian Neymar, susţin spaniolii.

Ziarul de casă al Barcelonei, Sport.es, anunţă că Real Madrid oferă 120 de milioane de euro plus Luka Modric în schimbul lui Neymar. Conform sursei citate, negocierile ar fi aproape de final.

La rândul său, ziaristul Jose Alvarez Haya, de la canalul TV La Sexta, a oferit informaţii despre posibilul transfer al brazilianului la Real Madrid.

"Real Madrid a intrat azi-noapte puternic şi serios pe pista Neymar. Discuţiile sunt avansate, iar aceste zile sunt decisive. Dacă nu se întâmplă nimic ieşit din comun (şi se pare că nu se va întâmpla) Neymar va fi fotbalistul Realului", a notat jurnalistul Jose Alvarez Haya.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare