Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Se întâmplă şi la case mai mari! Manchester United a "copiat" modelul CFR Cluj

FOTO | Se întâmplă şi la case mai mari! Manchester United a "copiat" modelul CFR Cluj galerie foto
Comentarii

Paul Pogba a ratat întoarcerea la Manchester alături de coechipierii săi. Francezul a fost reţinut la testul anti-doping şi a pierdut astfel zborul spre Anglia.

Paul Pogba şi-a învins fosta echipă chiar la ea acasă, iar francezul s-a bucurat pe măsură. Doar un detaliu l-a mai domolit puţin. Desemnarea pentru efectuarea controlului anti-doping la finalul întâlnirii. Problema a fost că prezenţa sa acolo l-a făcut pe campionul mondial să rateze revenirea în Anglia alături de colegii săi care au sărbătorit în avion victoria în faţa lui Juventus. 

Oficialii diavolilor rezervaseră bilete pentru o întoarcere cât mai rapidă acasă, iar Pogba a fost nevoit să îşi caute un alt zbor pentru noaptea trecută. Mijlocaşul a călătorit alături de fanii lui United care au însoţit echipa în Italia. 

Un caz similar s-a întâmplat şi la CFR Cluj în luna august. După meciul tur cu Dudelange din play-off-ul Europa League, Jesus Fernandes şi Ovidiu Hoban s-au întors cu un alt avion decât cel al echipei lor după ce au efectuat controlul anti-doping la stadion. 

Afla mai multe despre: jesus fernandeshobanpogbatorinomanchester united 

viewscnt
Articole similare