Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Se lucrează la stadioanele pentru EURO în pandemie de coronavirus. Imagini spectaculoase cu Stadionul Steaua şi cum arată celelalte arene

FOTO | Se lucrează la stadioanele pentru EURO în pandemie de coronavirus. Imagini spectaculoase cu Stadionul Steaua şi cum arată celelalte arene

EURO 2020

Comentarii

Compania Naţională de Investiţii a publicat, luni, câteva imagini de pe cele trei stadioane, pe care România le va pune la dispoziţie pentru EURO din 2021.

În urmă cu câteva zile, UEFA a decis amânarea Campionatului European pentru 2021, dar lucrările la arenele din România continuă. CNI a publicat câteva fotografii cu stadiul lucrărilor la Stadionul Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf. 

Recent, Primăria Municipiului Bucureşti şi-a reafirmat capacitatea de a gestiona acest proiect complex şi de a coopera în continuare cu UEFA şi FRF pentru îndeplinirea standardelor impuse de organizarea unui campionat european pe Arena Naţională. Totodată, al doilea mare proiect al Primăriei – Fan Zone timp de 31 de zile în centrul Capitalei – va rămâne în parametrii proiectaţi şi va aduce iubitorilor fotbalului experienţe pe care nu le-au mai trăit la alte evenimente. „Înţelegem pe deplin raţiunile care au stat la baza acestei decizii a UEFA şi vom face tot ce depinde de Primăria Capitalei ca Bucureştiul să rămână un reper important pe harta fotbalistică a Europei. Vom profita de această amânare cu un an pentru a livra la un nivel chiar mai înalt obligaţiile pe care ni le-am asumat prin contractual de oraş-gazdă referitoare la mobilitatea urbană, promovare şi organizarea efectivă a meciurilor din cadrul competiţiei”, a declarat Primarul General al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.

Guvernul României, prin Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a transmis FRF că angajamentul guvernamental în privinţa organizării EURO la Bucureşti rămâne ferm. Guvernul garantează că amânarea turneului UEFA nu va afecta continuarea investiţiilor în infrastructură sportivă şi de utilitate publică care sunt deja în derulare. ”Investiţiile angajate pentru EURO 2020 vor continua, ele nu au un caracter perisabil, sunt investiţii pe termen lung şi vizează dezvoltarea durabilă a fenomenului sportiv. Guvernul României şi-a asumat aceste investiţii şi va merge până la capăt cu ele. Faptul că EURO 2020 se amână nu înseamnă că ne vom opri din ceea ce avem de făcut. Sunt obiective necesare României şi reprezintă investiţii publice care sprijină economia, mai ales în aceste momente”, a declarat Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului.

 

Afla mai multe despre: stadion steauastadion giulestistadion arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare