Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Seara, plimbare pe faleza din Mamaia printre miile de turişti. A doua zi, arbitri la meciul dintre Viitorul şi Chindia. Inconştienţă sau nepăsare?

FOTO | Seara, plimbare pe faleza din Mamaia printre miile de turişti. A doua zi, arbitri la meciul dintre Viitorul şi Chindia. Inconştienţă sau nepăsare?galerie foto

Fotbal

Comentarii

Pagina de Facebook a suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" a publicat o serie de fotografii ce pare a fi de vineri seară, cu cei patru arbitrii ai partidei dintre Viitorul şi Chindia, pe promenada falezei din Mamaia, uitând de toate protocoalele impuse de LPF şi FRF.

Cei patru "cavaleri ai fluierului", în frunte cu unul dintre cei mai valoroşi arbitri români, Istvan Kovacs, s-ar fi plimbat, vineri seară, pe faleza din Mamaia, fără a ţine vreunul cont de distanţare sociale, pe un litoral românesc unde sunt prezenţi numai în acest weekend 100.000 de turişti. Cei patru au fost surprinşi în imagini, plimbându-se în grup, însă niciunul dintre ei nu purta mască de protecţie.

Sâmbătă, cei patru s-au aflat pe terenul din Ovidiu, la partida din Viitorul şi Chindia Târgovişte, ceea ce denotă lipsă de responsabilitate din partea acestora, dacă se dovedeşte că fotografiile sunt cu adevărat recente, punând, astfel, în pericol sănătatea a peste 50 de persoane din cadrul celor două cluburi.

"Pe pagina noastră am mai spus că Istvan Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitrii din România şi unul dintre puţinii pe care rivalii din Berceni nu l-au putut îndoi.

Din imagini se vede că este şi singurul care nu întoarce capul după fuste scurte...

Dar oamenii aceştia se expun. Poate că nimeni nu le-a atras atenţia. Poate că toată atenţia şi toate tunurile sunt îndreptate spre jucătorii lui Dinamo şi nimeni nu mai are ochi pentru neregulile din jur.

Arbitrii ştiu că trebuie să se deplaseze singuri către localitatea în care se desfăşoară meciul la care au fost delegaţi.
Măsura e DEGEABA, dacă dumnealor, odată ajunşi în localitatea respectivă, stau în grup sau se plimbă prin mulţime, deşi se ştie că în rândul populaţiei există un procent foarte mare de persoane contaminate.

La ora aceasta, cei 4 conduc meciul Viitorul - Chindia.
Nu am dat aceste imagini mai devreme, pentru a nu pune pe nimeni în încurcătură
", se arată, printre altele, în mesaju publicat de fanii lui Dinamo, care condamnă acţiunile celor patru "fluieraşi".

Aveţi mai jos mesajul integral al "Peluzei Cătălin Hîldan":

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare