Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Şefii Barcelonei au ales antrenorul pentru sezonul următor! Şi-a dat deja acordul pentru transferuri: "Conducerea are încredere în el!"

FOTO | Şefii Barcelonei au ales antrenorul pentru sezonul următor! Şi-a dat deja acordul pentru transferuri: "Conducerea are încredere în el!"galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (61 de ani) va rămâne antrenorul Barcelonei şi în sezonul viitor. Presa apropiată de clubul catalan a făcut anunţul, după mai multe speculaţii privind îndepărtarea înlocuitorului lui Ernesto Valverde în vara lui 2020.

"Setien rămâne", scrie Sport pe prima pagină ediţiei tipărite de vineri, 20 martie, unul dintre ziarele de casă ale Barcelonei, despre viitorul antrenorului catalan. Conform sursei citate, tehnicianul a pus la punct strategia pentru următorul sezon şi şi-a dat acordul pentru transferurile pe care şefii grupării blaugrana le vor încerca.

Conducerea de pe Camp Nou are încredere în calităţile lui Quique Setien şi nu are de gând să schimbe din nou antrenorul în vară, asta după ce Setien l-a înlocuit pe Ernesto Valverde în plin sezon. Quique Setien a fost numit antrenorul Barcelonei la mijlocul lunii ianuarie.

Pep Guardiola îl susţine pe Quique Setien

Antrenorul care a făcut istorie în perioada 2008-2012 la FC Barcelona, Pep Guardiola, are în credere că Setien va reuşi să o ducă pe Barca din nou în top. ”Îi doresc tot binele lui Quique. Cred că ne-am întâlnit de două trei ori în calitate de jucători. Ca antrenor, ce pot să spun...echipele sale joacă mereu bine. Cel puţin asta a fost impresia mea, atunci când l-am urmărit ceva mai mult pe vremea când era la Betis Sevilla. Bineînţeles că îi doresc tot  binele la Barcelona. A fost aici, a fost extrem de amabil cu mine, cu grupul meu de jucători şi am avut o discuţie interesantă” a spus Guardiola, vineri, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: quique setienantrenorfc barcelona 

viewscnt
Articole similare