Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Semifinala scaunelor goale! Moment jenant pentru FIFA. Au vândut toate biletele, dar stadionul n-a fost plin la Franţa - Belgia

FOTO | Semifinala scaunelor goale! Moment jenant pentru FIFA. Au vândut toate biletele, dar stadionul n-a fost plin la Franţa - Belgiagalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Semifinala Campionatului Mondial dintre Franţa şi Belgia a oferit un moment cât se poate de neplăcut pentru FIFA. Arena din St. Petersburg nu s-a umplut la capacitate maximă, asta deşi toate biletele pentru turneul final din Rusia fuseseră epuizate.

De ce au fost goale mii de scaune la meciul Franţa - Belgia? Explicaţia pare să fie una simplă.

Fanii Germaniei au cumpărat 10.000 de bilete pentru meciul din semifinale, fiind convinşi că naţionala lui Joachim Low va ajunge în careul de aşi de la Mondial. Numai că nemţii au fost eliminaţi încă din faza grupelor, iar o parte dintre bilete n-a mai putut fi revândută.

Semn că partea de tablou pe care urma să fie Germania a fost afectată serios, şi alte partide din fazele eliminatorii au avut de suferit la nivel de asistenţă.

S-a ajuns astfel în situaţia în care mai multe scaune să fie goale la meciul dintre Franţa şi Belgia, în condiţiile în care suporterii celor două ţări nu au reuşit să cumpere în timp util tichetele germanilor.

Afla mai multe despre: frantabelgiacupa mondialafifa 

viewscnt
Articole similare