Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Serena Williams a surprins din nou lumea tenisului! Echipamentul cu "dresuri plasă" purtat la Australian Open

FOTO | Serena Williams a surprins din nou lumea tenisului! Echipamentul cu "dresuri plasă" purtat la Australian Opengalerie foto

Tenis

Serena Williams a devenit deja celebră pentru echipamentele pe care le-a ales în ultimii ani la turneele de tenis. După ce a arătat ca o adevărată Catwoman în 2018 la Roland Garros, americanca a ales un echipament cu şort la Australian Open, doar că a purtat şi o pereche de dresuri.

La fel ca Simona Halep, Serena Williams este sponsorizată de Nike. Doar că americanca are parte de o linie personalizată de haine pe care le poartă la turnee. Campioană de 7 ori la Melborune, Serena a purtat în acest an un echipament de culoare turcoaz şi, surprinzător pentru toată lumea, a purtat şi o pereche de dresuri. Decizia a părut inexplicabilă, mai ales că la Melborune este vară, iar temperatura de la meciul cu nemţoaica Tatjana Maria, a fost de 30 de grade Celsius.

Serena are în palmares 23 de turnee de Grand Slam, iar în primul tur de la Australian Open 2019 a învins cu 6-0, 6-2 pe nemţoaica Tatjana Maria.

Răutăţile au început să apară pe reţelele de socilaizare. Oamenii spun că Serena a apelat la dresuri pentru a-şi acoperi celulita. Serena are 1,75 m, cântăreşte 85 de kilograme, iar diametrul la nevul şoldurilor este de 115 cm. 

''Cum să descriu ceea ce port? Nike creează în avans multe lucruri. Eu ştiu căm am muncit mult înainte de startul sezonului pentru a fi în formă pentru acest sezon. '' a declarat Serena Williams, care născut în septembrie 2017 o fetiţă şi timp de aproape un an nu a participat la turnee. 

Citeşte şi GALERIE FOTO | Cum arată echipamentul Simonei Halep de la Australian Open

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta