Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Serena Williams, invitată în oraş de Meghan Markle! Cum s-a prezentat starul din tenis la întâlnirea cu Ducesa de Sussex

FOTO | Serena Williams, invitată în oraş de Meghan Markle! Cum s-a prezentat starul din tenis la întâlnirea cu Ducesa de Sussexgalerie foto

Tenis

Presa din Marea Britanie publică astăzi imagini suprinse la o ieşire în oraş a Ducesei de Sussex, Meghan Markle, la care a luat parte şi Serena Williams.

Celor două li s-a alăturat şi Jessica Mulroney, unul dintre cei mai apreciaţi stilişti ai momentului, iar locaţia aleasă a fost exclusivistul restaurant The Polo Bar, deţinut de Ralph Lauren. Conform Daily Mail, localul din New York este unul din preferatele preşedintelui SUA, Donald Trump.

Întâlnirea a avut loc după ce Meghan a dat o petrecere în cinstea bebeluşului pe care îl va naşte în această primăvară.

Serena Williams a apărut la întâlnire într-o ţinută sobră, cu o pereche de jeanşi negri, o bluză în aceeaşi culoare şi un palton cu un imprimeu roz pe mâneci şi pe părţile laterale. Starul din tenis a purtat şi o pereche de ochelari carfe au atras atenţia.

Cele trei au petrecut mai bine de trei ore în restaurantul select, după care Meghan şi Serena au fost surprinse de paparazzi în timp ce reveneau la hotel.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta