Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Sexy Antoanela! Triatlonista şi-a ales ţinuta pentru Revelion!

FOTO | Sexy Antoanela! Triatlonista şi-a ales ţinuta pentru Revelion! galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Cea mai bună triatlonistă din România, Antoanela Manac, va trece în 2024 într-un club, alături de prieteni. Pentru noaptea dintre ani, frumoasa sportivă a avut mari bătăi de cap cu alegerea hainelor potrivite, fiind nehotărâtă în privinţa ţinutei pe care o va purta.

După un an 2023 extrem de încărcat, Antoanela Manac, cea mai bună triatlonistă din România, se bucură din plin de sărbătorile de iarnă. Este prima dată după mult timp, când frumoasa sportivă, medic de profesie, petrece această perioadă din an acasă.

De cele mai multe ori, se întâmplă ca în pragul sărbătorilor să fiu în pregătirea sezonului de iarnă şi sărbătorile să mă găsească în timpul antrenamentelor mai intense”, a declarat Antoanela Manac.

Crăciunul l-a petrecut cu familia, iar finalul de an o va găsi pe ”Anto” alături de prieteni.

De Revelion voi fi cu prietenii într-un club din Bucureşti”, a completat campioana la triatlon.

Triatlonista încă nu s-a hotărât cu ce se va îmbrăca în noaptea dintre ani, dar are de unde alege! În garderoba ei, pe lângă ţinutele sport sunt şi multe rochii elegante.

Atunci când concurez, mă simt confortabil în echipamentul sportiv, dar când merg la evenimente, cât şi în viaţa de zi cu zi, îmi place să mă îmbrac mai elegant”.

Se machiază în maşină, la semafor

Deşi tot timpul este la 4 ace atunci când iese, Antoanelei nu îi place să piardă prea mult timp cu pregătirile.

Îmi place să merg la salon, să mă aranjez, în medie încerc să cumulez timpul, să nu pierd foarte mult timp. Nu sunt adepta machiajului excesiv şi sincer nu am timp de aşa ceva”.

Medicul de la Spitalul Colţea se amuză când dezvăluie ce face în maşină.

Mă machiez extraordinar de frumos, mă machiez singură în timp ce merg spre spital. În trafic, la semafor, mă mai dau puţin cu rimel, cu fond de ten şi ăsta este machiajul”.

De-a lungul vremii, frumuseţea sportivei nu a trecut neobservată. Ea povesteşte că îi place şi să pozeze dar şi să facă fotografii.

Am avut mai multe shooting-uri. La unele a trebuit să fiu serioasă, la altele să zâmbesc discret în faţa aparatului. La început, am avut câteva emoţii, dar pe măsură ce am căpătat experienţă, m-am obişnuit”, a mai spus sportiva.

A terminat anul cu un bronz în Kenya

Ultimul concurs la care Antoanela Manac a participat în 2023 a fost în Kenya, la începutul lunii decembrie, acolo unde românca a terminat pe locul 3.

Competiţia a fost un succes, nu mă aşteptam la o medalie. În Kenya a fost cald, în România erau 0 grade când am plecat. În Kenia am dat peste umiditate şi căldură, care nu sunt cele mai bune prietene ale mele. Am intrat la cursa de alergare pe locul 6 şi până la final m-am ambiţionat să trec în primele 3 şi am reuşit”, a adăugat Antoanela.

Punctele pe care Anto le-a acumulat în Kenya sunt importante în calificarea ei la Jocurile Olimpice de la Paris: ”Această competiţie a fost una care a punctat pentru Jocurile Olimpice şi acesta a fost şi motivul pentru care am călătorit până acolo, pentru că de cele mai multe ori, cursele cele mai dificile sunt cele cu diferenţe de fus orar, de umiditate şi de temperatură”.

Perioada de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris se încheie la finalul lunii mai, anul viitor, iar sportiva trage tare să ajungă la competiţia din Franţa.

Practic mai sunt aproape 6 luni în care mă voi concentra, mă voi antrena din răsputeri, pentru că îmi doresc foarte mult să mă calific la JO ”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: trialonantoanela manac 

viewscnt
Articole similare