Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Şi-a arătat sânii la un meci de baseball, iar acum a primit bilete VIP. Cum arată cea care le-a luat minţile americanilor

FOTO | Şi-a arătat sânii la un meci de baseball, iar acum a primit bilete VIP. Cum arată cea care le-a luat minţile americanilorgalerie foto

Diverse

Comentarii

În urmă cu două săptămâni, modelul Julia Rose a ţinut capul de afiş în presa americană după ce şi-a arătat sânii la un meci de baseball. Cu peste trei milioane de urmăritori pe Instagram, Rose a fost din nou în centrul atenţiei.

Pe 10 noiembrie, Julia Rose a asistat din primul rând la meciul de box dintre YouTuberii KSI şi Logan Paul. Cu ajutorul opţiunii Instagram stories, ea le-a arătat celor care o urmăresc cum este atmosfera din Staples Center.

Modelul a atras din nou toate privirile, de această dată pentru un sărut pe care i l-a oferit unei alte femei care stătea lângă ea. În urmă cu două săptămâni, Rose şi un alt model cunoscut de pe Instagram, Lauren Summer, şi-au arătat sânii în timpul meciului din World Series dintre Washington Nationals şi Houston Astros.

Cele două au motivat gestul pe motiv că vor să susţină şi să strângă fonduri în campania de combatare a cancerului la sân, dar chiar şi aşa, au primit interdicţie pe viitor la orice alt meci de baseball.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU JULIA ROSE 

 

viewscnt
Articole similare