Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO şi VIDEO | Lionel Messi, ca Jon Snow. Argentinianul este fan Game of Thrones. Vezi aici cum şi-a surprins fanii

FOTO şi VIDEO | Lionel Messi, ca Jon Snow. Argentinianul este fan Game of Thrones. Vezi aici cum şi-a surprins faniigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Unul dintre cele mai populare seriale ale momentului se apropie de sezonul final, iar unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, Lionel Messi, şi-a arătat ataşamentul faţă de serial şi totodată a arătat că este pregătit de deznodământul poveştii scrise de Geroge R.R. Martin.

Starul argentinian a postat pe Instagram mai multe clipuri video cu trei perechi de încălţăminte sport cu însemnele serialului. Prima pereche este de culoare argintiei şi conţine sigiliul casei Stark.

A doua pereche este de culoare roşie şi conţine însemnele casei Targaryen, un dragon cu trei capete. Una dintre favoritele publicului, Daenerys, portretizată în serial de actriţa Emilia Clarke, aparţine de această familie.

Ultima pereche îi va face chiar şi pe cei care nu îl au la inimă pe Messi, să îl simpatizeze pe decarul Barcelonei. Perechea este de culoare neagră şi este decorată cu citatul: "Noaptea se lasă şi acum rondul meu începe" (Night gathers and now my watch begins). Acest citat aparţine Rondului de Noapte, din care face parte şi cel mai popular personaj din serial, Jon Snow, portretizat de Kit Harrington. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: game of throneslionel messi 

viewscnt
Articole similare