Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Simona Halep a ajuns cu iubitul său în insula Santorini. Cum au fost surprinşi

FOTO | Simona Halep a ajuns cu iubitul său în insula Santorini. Cum au fost surprinşigalerie foto

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis Simona Halep a lăsat staţiunea Mamaia pentru insula grecească Santorini. Proaspăta câştigătoare a turneului de Mare Slem de la Wimbledon încearcă să se bucure de câteva zile de vacanţă, alături de noul său iubit, Toni Iuruc, însă până acum nu a avut parte de prea multă linişte.


Mai întâi a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre alături de Toni, în staţiunea Mamaia, apoi hackerii i-au spart contul de Instagram. După ce ultima dintre probleme a fost remediată, Simona Halep şi-a luat iubitul şi a zburat în Grecia, departe de ochii curioşilor, tocmai în insula Santorini. Ajunsă un star la nivel mondial, este greu pentru constănţeancă să treacă neobservată.

Are suporteri la fiecare pas. Irina Aldea, o împătimită a tenisului alb, implicit şi al Simonei, a surprins o fotografie cu cei doi în ţara Afroditei. Practic, o săptămână mai are la dispoziţie Simona pentru a se bucura de liniştea şi frumuseţea insulei. Aceasta va reveni în circuitul WTA la începutul lunii august, cu ocazia turneului Rogers Cup (Toronto, Canada).

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...