Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Simona Halep e regina şoselelor. Vezi ce automobil nou, de 200.00 de mii de euro are, dar şi ce mesaj i-a transmis pilotului de Formula 1, Valteri Bottas

FOTO | Simona Halep e regina şoselelor. Vezi ce automobil nou, de 200.00 de mii de euro are, dar şi ce mesaj i-a transmis pilotului de Formula 1, Valteri Bottasgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep se antrenează pentru Fed Cup, dar se şi distrează. Ultima ei "jucărie" poate depăşi 200.000 de euro.

Simona Halep e în plină pregătire a semifinalei de Fed Cup cu Franţa, de la Rouen, de pe 20 şi 21 aprilie. Înfruntarea care poate duce România în finala competiţiei va fi în direct la Telekom Sport 1! 

Până atunci, Halep a primit un automobil nou, de la Mercedes, cu care are un parteneriat din 2017 - un Mercedes GL care poate ajunge la peste 200.000 de euro, în funcţie de dotări. Este al cincilea automobil de la Mercedes pe care îl conduce Simona.

Halep a postat fotografia cu noul autoturism pe Instagram, acolo unde i-a dat tag pilotului de Formula 1 de la Mercdes, Valteri Bottas, şi a scris: "Provocare acceptată." Anterior, finlandezul postase un model similar de Mercedes.

 

Afla mai multe despre: haleptenismercedesmasina 

viewscnt
Articole similare