Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Simona Halep, mesaj de susţinere pentru Darren Cahill după ce australianul a fost aspru criticat de presa internaţională

FOTO | Simona Halep, mesaj de susţinere pentru Darren Cahill după ce australianul a fost aspru criticat de presa internaţionalăgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi-a arătat susţinerea faţă de Darren Cahill, care a fost aspru criticat în presa din străinătate pentru o intervenţie neobişnuit de dură pe care a avut-o în timpul meciului cu Karolin Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Antrenorul australian a surprins în timpul meciului cu Pliskova. În ultimul set, după ce Pliskova a revenit de la 0-2 şi a făcut 3-2, Cahill i-a dat câteva sfaturi Simonei, însă în termeni foarte duri: ”În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren”, i-a spus Cahill.

Acel discurs a fost foarte criticat în presa din străinătate. Totuşi, Simona Halep şi-a arătat susţinerea faţă de antrenorul său: ”Nu este uşor să-l scoţi din sărite, dar eu am reuşit în sfârşit să o fac”, a fost postarea Simonei Halep.



Anterior, fostul lider mondial a declarat că nu s-a supărat pe Darren Cahill pentru acele vorbe: ”Probabil că le-am meritat”.



Simona Halep n-a reuşit să se califice în semifinalele Turneului Campioanelor după ce a fost învinsă în trei seturi de Karolina Pliskova, 0-6, 6-2, 4-6, în ultimul meci din grupă.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare