Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Simona Halep şi-a ales echipa cu care să ţină. Nu e FCSB. :) Declaraţie de dragoste a liderului mondial

FOTO | Simona Halep şi-a ales echipa cu care să ţină. Nu e FCSB. :) Declaraţie de dragoste a liderului mondial galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi-a declarat în nenumărate rânduri simpatia faţă de FCSB. Liderul mondial s-a orientat acum şi către o echipă din străinătate, dar nu către una de fotbal.

FCSB e echipa de suflet a Simonei Halep, dar, mai nou, Halep are încă o echipă favorită. Totul i se datorează fostului ei antrenor, Darren Cahill, cu care a rămas în relaţii excelente chiar şi după ce au întrerupt colaborarea. La scurt timp după ce a devenit public faptul că Simona nu va mai fi antrenată pe Cahill, australianul a anunţat că a fost cooptat în conducerea clubului de fotbal australian, Port Adelaide. Astfel încât, formaţia de la antipozi a devenit favorita lui Halep, care a postat pe Instagram o poză alături de Darren Cahill, Andrei Pavel şi Teo Cercel în echipamentul celor de la Port Adelaide. 

Halep se află în plină perioadă de pregătire a noului sezon, pe care îl va începe în postura de lider mondial. Nu peste multă vreme va porni chiar spre Australia, pentru că pe 7 ianuarie începe oficial sezonul, o dată cu turneul de la Sidney. Simona nu va juca nicăieri în prima săptămâna a anului, aşa cum a procedat ultimii doi ani, atunci când a jucat la Shenzen. În 2017, a început cu o dublă victorie, la simplu, şi, alături de Irina Begu, la dublu. 

După turneul de la Sidney, Halep va merge la Australian Open, acolo unde în 2018 a jucat finala. 

Afla mai multe despre: halepcahillport adelaidetenis 

viewscnt
Articole similare