Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Simona Halep şi schimbarea imensă de după semnarea contractului de sponsorizare cu Nike

FOTO | Simona Halep şi schimbarea imensă de după semnarea contractului de sponsorizare cu Nikegalerie foto

Simona Halep

Comentarii

La finalul lui 2017, Simona Halep încheia colaborarea cu Adidas, care îi asigura echipamentul de concurs, iar până la semnarea unui nou contract cu un sponsor tehnic, sportiva din România avea să joace la Australian Open într-un echipament comandat de pe un site chinezesc.

Înainte de Australian Open 2018, Simona Halep participase la Shenzen, turneu pe care l-a şi câştigat.  La competiţia din China, românca a jucat într-o rochie de culoare roşie pe care urma s-o folosească şi la Australian Open. Ceea ce a şi făcut.

”Voi păstra rochia roşie purtată la Shenzen până îmi găsesc un sponsor. Am comandat-o după ce am trimis o poză. Era un site, în China, iar unul dintre managerii mei m-a ajutat. În 24 de ore aveam rochia şi a fost perfect. Da, pe internet am făcut totul. Am ales modelul. E simplă, nimic special. Arată bine", afirma Simona Halep într-un interviu.

În februarie 2018, după încheiere Australian Open, numărul unu WTA avea să semneze un contract de sponsorizare cu Nike. "Tocmai am făcut-o", anunţa tenismena din România pe Instagram.

La aproximativ un an după semnarea contractului cu Nike, apare o schimbare semninificativă în ceea ce priveşte echipamentul sportiv pe care românca îl poartă la primul turneu de Mare Şlem al anului. 

Dacă în urmă cu un an era nevoită să poarte o rochie produsă de o firmă chinezească, anul acesta, Simona Halep a schimbat nu mai puţin de trei modele distincte de echipament la această ediţie a Australian Open.

Conform informaţiilor scurse în presă la momentul semnării înţelegerii dintre Simona Halep şi Nike, românca va încasa peste 2 milioane de dolari pe an prin contractul cu Nike, cu 800.000 de dolari mai mult decât primea de la Adidas.

Rafa Nadal, Serena Williams şi Maria Sharapova sunt doar câteva dintre numele mari din tenis care au contract cu brandul american.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 36 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepteniswtaechipament halep 

viewscnt
Articole similare