Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Singurul loc unde se mai aprind fumigene :) Succesul din mediul virtual a fost sărbătorit într-un mod original

FOTO | Singurul loc unde se mai aprind fumigene :) Succesul din mediul virtual a fost sărbătorit într-un mod originalgalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotbalul mondial este în pauză, aşa că fanii s-au orientat către mediul virtual. Football Manager a devenit astfel unul dintre cele mai accesate jocuri pentru că le oferă ocazia pasionaţilor de fotbal să intre în pielea lui Jurgen Klopp, Zinedine Zidane sau Jose Mourinho.

Asta a făcut şi Jamie, un suporter scoţian. Acesta a reuşit să câştige campionatul Scoţiei cu echipa sa Hamilton, la un singur punct în faţa lui Celtic Glasgow. Succesul din mediul virtual a fost sărbătorit într-un mod original.

Jamie a aprins mai multe fumigene pentru a marca momentul, dar gestul a atras atenţia vecinilor, care au fotografiat sărbătorirea titlului virtual. Scoţianul şi-a explicat gestul pentru presa locală şi a devenit celebru pe reţelele de socializare.

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe