Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO ŞOCANT | Nu este Photoshop! A avut loc cea mai tare bătaie între femei din istorie. Ambele au ajuns la spital

FOTO ŞOCANT | Nu este Photoshop! A avut loc cea mai tare bătaie între femei din istorie. Ambele au ajuns la spitalgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Cea mai recentă gală UFC, UFC 248, a găzduit una dintre cele mai spectaculoase lupte din istorie şi cu siguranţă cea mai tare luptă din istorie între femei. Personajele principale au fost Zhang Weili şi Joanna Jędrzejczyk.

Pentru chinezoaica Zhang Weili a fost prima dată când şi-a apărat centura la categoria strawweight. Ea a scris istorie anul trecut când a fost prima persoană din China care a câştigat un titlu în UFC. Poloneza Joanna era fosta campioană şi avea ocazia să devină prima femeie din această divizie care deţine centura în două rânduri. 

A fost un război total timp de 25 de minute, o luptă echilibrată, în care ambele luptătoare şi-au împărţit pumni şi picioare până în ultima secundă. Iar efectele au fost vizibile. Dacă Weili avea mai multe tăieturi pe faţă, pumnii chinezoaice i-au provocat un hematom uriaş pe frunte polonezei Joanna, care la final a arătat de nerecunoscut. 


  • Cum arăta Joanna Jędrzejczyk la începutul luptei vs. cum arăta la sfârşit

La final, nici nu a mai contat cine a câştigat şi cine a pierdut pentru publicul din Las Vegas. Întreaga arenă le-a aplaudat pe cele două luptătoare, care au intrat definitiv în istoria sporturilor de contact pentru performanţa de sâmbătă noapte. În cele din urmă, Zhang Weili şi-a păstrat centura, dar ambele au ajuns la spital după luptă. 

Afla mai multe despre: zhang weilijoanna jędrzejczykufc 

viewscnt
Articole similare