Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Şocul pe care l-a avut tânăra din imagine după ce a fost abordată într-un restaurant de un bărbat misterios

FOTO | Şocul pe care l-a avut tânăra din imagine după ce a fost abordată într-un restaurant de un bărbat misteriosgalerie foto

Diverse

Comentarii

O tânără de 21 de ani s-a trezit că un străin i-a plătit nota de plată la restaurantul în care şi-a petrecut ziua de naştere. Fata bănuieşte că acesta este fotbalist şi ar vrea să-l cunoască pentru a-i mulţumi.

Shauna Wilson a ieşit într-un restaurant din Manchester pentru a-şi aniversa alături de familie împlinirea vârstei de 21 de ani. Însă a avut o surpriză uriaşă după ce a fost abordată de un străin:

”Mi-a văzut balonul şi m-a întrebat a cui e ziua de naştere. I-am spus că-i a mea şi i-am spus în glumă dacă nu-mi urează ”la mulţi ani”. Apoi, a plecat, s-a întors şi mi-a zis: 'am plătit toată nota, la mulţi ani, să ai o zi frumoas!' Şi apoi a fugit. Am încercat să-l prind din urmă, dar a dispărut foarte repede. Aş vrea doar să am şanas să-i mulţumesc. Ce om minunat!”, a declarat Shauna, potrivit Daily Mail.

Tânăra bănuieşte că bărbatul misterios este fotbalist şi ar vrea să-l cunoască, pentru a-i mulţumi: ”Bănuiesc că este fotbalist... dar vreau să-i mulţumesc pentru un gest atât de frumos”, a mai spus tânăra.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul