Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Son şi-a terminat stagiul militar din Coreea de Sud! Fotbalistul lui Spurs a fost numit unul dintre cei mai buni soldaţi din unitate

FOTO | Son şi-a terminat stagiul militar din Coreea de Sud! Fotbalistul lui Spurs a fost numit unul dintre cei mai buni soldaţi din unitategalerie foto

Premier League

Comentarii

Son Heung-min (27 de ani) şi-a terminat stagiul militar obligatoriu în Coreea de Sud. Fotbalistul lui Tottenham a fost numit unul dintre cei mai buni cinci soldaţi din unitatea din care a făcut parte.

Marina Coreei de Sud a publicat poze cu starul lui Spurs, iar în una dintre ele Son foloseşte o puşcă de asalt M16. Fotbalistul se poate întoarce acum în Anglia. 

Toţi bărbaţii din Coreea de Sud sunt obligaţi să facă stagiu militar de aproape doi ani de zile, în Son a fost scutit de această perioadă după ce a câştigat medalia de aur alături de echipa naţională la Jocurile Asiei din 2018. 

După victoria, 2-1, împotriva Japoniei, Son a izbucnit în lacrimi de fericire pentru că urma să fie nevoie să facă doar un stagiu de trei săptămâni doar de antrenamente normale. 

În acest sezon din Premier League, Son a marcat nouă goluri şi a oferit opt assist-uri în 21 de meciuri pentru Tottenham, finalista din sezonul trecut de UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: son heung-mintottenham 

viewscnt
Articole similare