Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Sora lui Mauro Icardi a făcut dragoste cu partenerul ei, în timpul unui show TV

FOTO | Sora lui Mauro Icardi a făcut dragoste cu partenerul ei, în timpul unui show TVgalerie foto

Diverse

Comentarii

Hugo Sierra şi Ivana Icardi - sora lui Mauro Icardi - au fost filmaţi în timp ce făceau amor într-un episod din ediţia spaniolă a show-ului Survivor.

Hugo Sierra şi Ivana Icardi, care sunt de puţin timp împreună, participă la ediţia spaniolă a reality show-ului Survivor şi se află în aceeaşi echipă. Într-unul dintre episoade, cei doi au oferit scene demne de filmele pentru adulţi.
 
Într-o noapte, cei doi au făcut dragoste pe o plajă din Honduras - acolo unde a avut loc emisiunea. Cei doi au încercat să se acopere cu o pilotă, pentru a nu lăsa chiar totul la vedere. Potrivit AS.com, n-ar fi pentru prima dată când cei doi întreţin relaţii sexuale în timpul emisiunii, însă de data aceasta au fost surprinşi pe cameră. 
 
Adara Molinero, fosta iubită a lui Hugo Sierra, a criticat dur scena dintre cei doi: ”Să fiu sinceră, mi-a fost ruşine de ruşinea lor. A fost dezgustător. Sunt împotriva unor lucruri care nu sunt reale, împotriva lucrurilor vulgare”.
 
CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe