Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Spectacol total în a 5-a ediţie a Trofeului Campionii din Oţel. Un copil de 12 de ani a fost marcatorul turneului

FOTO | Spectacol total în a 5-a ediţie a Trofeului Campionii din Oţel. Un copil de 12 de ani a fost marcatorul turneuluigalerie foto

Diverse

Comentarii

La Galaţi a avut loc, sâmbătă, a 5-a ediţie a turneului amical Trofeul Campionii din Oţel.

Mai multe nume cunoscute din fotbalul românesc s-au strâns sâmbătă, la Galaţi, pentru ediţia cu numărul 5 a Trofeului Campionii din Oţel.

La eveniment au participat foşti fotbalişti precum Florin Prunea, Dorinel Munteanu, Gică Mihali, Marian Ivan sau Stelian Carabaş.

Aceştia au fost împărţiţi în două echipe: Oţelul Galaţi şi selecţionata României.

  • Oţelul: Brăneţ, Pelin, Viorel Tănase, Andrei Grecu, Iorga, Silviu Ilie, Gelu Popescu, Haraga, Viorel Ion şi Carabaş jr.
  • Selecţionata României: Prunea, Gică Mihali, Daniel Florea, Dorinel Munteanu, Marian Ivan, Claudiu Ciolan, Gică Butoiu şi David Adrian jr.

În ambele echipe a evoluat câte un junior de 12 ani şi ambii copii s-au făcut remarcaţi şi şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Scorul final a împăcat pe toată lumea: un 4-4 spectaculos. În echipa Oţelului, Dimi Carabaş a înscri 3 dintre goluri în timp ce David Adrian jr - celălalt copil de 12 ani - a înscris o dată pentru selecţionata României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: galati 

viewscnt
Articole similare