Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Steaua a luat bătăie în deplasarea de la Poli Timişoara şi s-a ”răzbunat” pe vestiar: ”Ştiam că militarii îşi fac patul”

FOTO | Steaua a luat bătăie în deplasarea de la Poli Timişoara şi s-a ”răzbunat” pe vestiar: ”Ştiam că militarii îşi fac patul”galerie foto

Steaua

Comentarii

După înfrângerea 1-2 cu Poli Timişoara, fotbaliştii Stelei au lăsat prăpăd în vestiarul oaspeţilor.

Steaua şi-a continuat forma slabă din ultimele etape şi în deplasarea de la Poli Timişoara, pierzând cu 1-2 duelul din Banat.

Echipa lui Opriţa conducea la pauză şi părea că va obţine victoria, însă două goluri după minutul 80 reuşite de gazde au stricat ”petrecerea” bucureştenilor.

După ce au scăpat punctele din mână pe final de meci, steliştii au făcut praf vestiarul de pe stadionul Dan Păltinişanu.

Revoltaţi de comportamentul adversarilor, cei de la Poli au postat pe Facebook mai multe imagini cu felul în care a fost lăsat vestiarul şi i-au transmis un mesaj Stelei.

CSA Steaua Bucureşti, mulţumim pentru vizită şi pentru "ordinea" lăsată în vestiar. Noi ştiam că militarii îşi fac patul, dar se pare că ne-am înşelat...”, se arată în postarea lui Poli.

Steaua s-a ”răzbunat” pe vestiarul lui Poli după înfrângerea de la Timişoara

Bănăţenii nu au fost singurii nemulţumiţi după fluierul final. Dacă gazdele au fost revoltate de cum au găsit vestiarul, antrenorul oaspeţilor, Daniel Opriţa, a fost foarte dezamăgit de jocul echipei.

Fără personalitate, nu pot spune nimic de dorinţă, dar a fost frică de rezultat. Nu înţeleg de ce, poate sunt mulţumiţi că n-avem drept de promovare.

E bine, linişte, dar pentru mine nu este! Nu putem fi liniştiţi, le-am spus înainte că am fi avut o vacanţă liniştită dacă am fi câştigat astăzi şi cu Buzău.

N-am vrut să facem asta, sau n-am putut, acum vom vedea ce o să se întâmple. A fost o greşeală la golul 1. Călinţaru a scăpat adversarul din marcaj, a dormit.

A fost şi o greşeală a lui Ilie, nu ştiu de ce a vrut să paseze scurt. Pot să-mi reproşez schimbările, dar şi Oroian şi Buhăescu alergaseră destul de mult şi am zis să vin cu prospeţime, că avem jucători cu experienţă.

Schimbările n-au adus nimic în plus şi nu înţeleg de ce. Sunt jucători cu experienţă, trebuia să facă mai mult. Practic, am pierdut jocul când am făcut schimbările.

Ne-au lipsit şi jucători, dar când ai avantaj în minutul 80 şi nu poţi obţine măcar un punct... le-am şi zis să evităm fazele fixe, dar chiar aşa am luat gol, l-au pierdut din marcaj pe Mera.

Trebuie să câştigăm cu Buzău, să rămânem pe loc de play-off. Astăzi era meci de câştigat, nu trebuia să pierdem.

Au construit numai din greşelile noastre şi din faze fixe. Vedem, tragem linie după ultima etapă, e nevoie de mai bine”, a declarat Opriţa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vestiar poli steaua 

viewscnt
Articole similare