Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Steaua şi-a prezentat noul echipament. Modelul tricourilor a fost inspirat din trecut. Cum arată

FOTO | Steaua şi-a prezentat noul echipament. Modelul tricourilor a fost inspirat din trecut. Cum aratăgalerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua şi-a prezentat echipamentul pe care îl va îmbrăca la amicalul cu OFK Belgrad, prin care se inaugurează stadionul din Ghencea.

Jucătorii Stelei vor avea echipamente noi pentru noul sezon. Tricourile sunt produse tot de Joma şi modelul ales este unul retro, care a mai fost purtat de Steaua la mijlocul anilor '70. Noile echipamente vor fi purtate în premieră la amicalul cu OFK Belgrad.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Steaua şi-a prezentat noul echipament. Tricouri inspirate din modelele din anii '70.

Contul oficial de Facebook al Stelei a publicat câteva imagini din vestiarul noului stadion, în care a fost aşezate noile echipamente. Noile tricouri sunt produse tot de Joma şi sunt inspirate din trecutul echipei.

Modelul ales pentru noile echipamente a fost inspirat din tricourile folosite de Steaua între anii 1975-1980. Tricourile sunt cu dungi verticale în culorile tradiţionale, roşii şi albastre, cu o uşoară tentă retro. Tricourile sunt de tip polo şi numerele au fost imprimate cu alb.

Amicalul cu OFK Belgrad este primul meci în care numărul 7 nu va fi folosit, după ce conducerea clubului a decis să-l retragă în semn de recunoaştere pentru Marius Lăcătuş. Florin Răsdan, cel care purta tricoul cu numărul 7, a ales astfel să joace cu numărul 20.

”Echipamentul roş-albastru a ajuns în vestiarul echipei lui Daniel Opriţa. Numărul 7 este istorie. De azi, Florin Răsdan va purta numărul 20”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Amicalul Steaua - OFK Belgrad va avea loc astăzi, de la 19:15, în cadrul unui eveniment în care va fi inaugurat noul stadion din Ghencea. De asemenea, tot în această seară vor fi sărbătoriţi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

La acest eveniment este aşteptată de o asistenţă de aproximativ 15.000 de spectatori, în contextul în care regulile impuse de pandemie permit ocuparea a doar 50% din capacitatea stadionului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare