Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Ştim deja campionii de la EURO!". MARCA, titlu superb pe prima pagină după momentele de groază trăite de Christian Eriksen

FOTO | "Ştim deja campionii de la EURO!". MARCA, titlu superb pe prima pagină după momentele de groază trăite de Christian Eriksengalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Toată lumea fotbalului a fost marcată de drama trăită de Christian Eriksen (29 de ani), starul naţionalei Danemarcei, care era să moară pe teren în timpul meciului cu Finlanda (0-1) de la EURO 2020. Eriksen s-a prăbuşit pe teren, dar a fost salvat de medici după 17 minute de resuscitări, iar MARCA le-a dedicat o prima pagină specială în ediţia tipărită a ziarului care apare în Spania.

MARCA: "Ştim deja campionii de la EURO. Medicii!"

Presa din toată lumea a scris despre momentele de groază care l-au avut în prim plan pe Christian Eriksen, care s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa. Marile ziare din întreaga lume au dedicat prima pagină incidentului care se putea solda cu decesul fotbalistului de la Inter, dar acesta a fost salvat.

Medicii care l-au readus la viaţă pe Eriksen şi-au găsit locul şi laudele pe prima pagină a ziarului spaniol MARCA. Jurnaliştii iberici au titrat pe prima pagină, a doua zi după incidentele de pe stadionul Parken: "Ştim deja campionii de la EURO. Medicii!".

Presa daneză: "Danemarca a pierdut, viaţa a câştigat!"

De pe patul de spital, după ce medicii l-au declarat în afara oricărui pericol, Christian Eriksen le-a cerut colegilor să reia meciul cu Finlanda, pe care în cele din urmă l-au pierdut cu 1-0. Înfrângerea a trecut în plan secund pentru presa din Danemarca. Jurnaliştii nordici au titrat: "Danemarca a pierdut, viaţa a câştigat", după partida de pe Parken.

"Coşmar danez: cea mai rea noapte!", a mai scris presa din Danemarca după meciul marcat de momentele dramatice care l-au avut în prim-plan pe Eriksen. "Dezamăgirea sportivă a pălit în faţa experienţei dramatice care s-a întâmplat cu puţin timp înainte de pauză, când Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren".

Afla mai multe despre: christian eriksenmarcamedicieuro 2020salvarecoperta 

viewscnt
Articole similare