Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Şumudică a luat un avion privat şi a plecat din Turcia după ce s-a întrerupt campionatul din cauza Coronavirusului: "Am avut deja probleme de sănătate în decembrie!"

FOTO | Şumudică a luat un avion privat şi a plecat din Turcia după ce s-a întrerupt campionatul din cauza Coronavirusului: "Am avut deja probleme de sănătate în decembrie!"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) a revenit în România cu un avion privat, după ce campionatul in Turcia s-a întrerupt din cauza Coronavirusului. Antrenorul român a plecat din Turcia, în ciuda sfatului clubului Gaziantep FK de a nu părăsi oraşul, chiar dacă întrecerea internă turcă a fost întreruptă de COVID-19.

Când a aflat că nu se vor mai juca meciuri în Turcia din cauza Coronavirusului, Şumudică a zburat în România cu un avion privat, alături de colaboratorii săi. Cotidianul turc Fanatik scrie despre plecarea lui Şumudică şi publică şi o poză cu el şi asistenţii săi din avion.

Şumudică a oferit declaraţii pentru Fanatik: "Am avut deja probleme de sănătate în decembrie, deci mă gândesc doar la sănătatea mea. Nu voiam să fiu în contact cu nimeni, am plecat în România cu un avion privat", le-a spus fostul fotbalist şi antrenor de la Rapid turcilor, pentru ca apoi să vorbească despre performanţa reuşită cu Gaziantep FK până la întrerupera campionatului:

"Am muncit din greu pentru a ajunge pe locul 9. Gaziantep e familia mea. Virusul a ucis tot fotbalul. Vom reveni când viaţa va reveni la normal!", a mai spus Marius Şumudică, potrivit cotidianului turc Fanatik.



Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut ultimul meci jucat înainte de întreruperea datorată Coronavirusului, 0-1 în deplasare la Alanyaspor. Totuşi, având în vedere circumstanţele, antrenorul român a reuşit o performanţă spectaculoasă alături de elevii săi, clasându-se pe locul 9 în acest moment, cu 32 de puncte strânse în 26 de partide jucate în campiontul turc.

Afla mai multe despre: marius sumudicafotogaziantep fk 

viewscnt
Articole similare