Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO "Sunt cele mai grele zile din viaţa noastră". Nicolae Stanciu, în spital! Motivul pentru care a lipsit din lotul Slaviei Praga în campionat: "Victoria e pentru tine, Nico!"

FOTO "Sunt cele mai grele zile din viaţa noastră". Nicolae Stanciu, în spital! Motivul pentru care a lipsit din lotul Slaviei Praga în campionat: "Victoria e pentru tine, Nico!"

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român, Nicolae Stanciu, are parte de câteva zile grele. Fotbalistul Slaviei Praga a absentat din lotul campioanei Cehiei în ultima partidă din campionat pentru a fi alături de persoana iubită la spital.

Nicolae Stanciu, alături de soţie în spital

Duminică, Slavia Praga a făcut instrucţie cu České Budějovice, scor 4-1, dar un aspect a surprins. Nicolae Stanciu, titularul de mijlocul terenului, nu a fost nici măcar în lot, iar cehii s-au grăbit să speculeze că acesta este un semn al plecării românului de la echipă. 

Totuşi, Stanciu a cerut voie clubului pentru a fi alături de soţia sa, care a fost internată în spital din cauza unor probleme de sănătate. De altfel, cei doi au publicat o fotografie, în care internaţionalul român stă alături de soţie. "Sunt cele mai grele zile din viaţa noastră", au scris soţii Stanciu pe reţelele de socializare. 

Inclusiv vicepreşedintele Slaviei Praga, Tomáš Syrovátka, a dorit confirmat plecarea urgentă a lui Stanciu de lângă echipă: "Victoria de ieri a fost pentru tine, Nico! Suntem alături de tine". 

Nicolae Stanciu a făcut pasul la campioana Cehiei în această vară, a devenit titular şi a jucat în Liga Campionilor, într-o grupă cu Barcelona, Borussia Dortmund şi Inter. 

25 de meciuri, 2 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Stanciu la Slavia Praga.

Tak kam teda podle některých odchází? pic.twitter.com/pPnOTpqs7b

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu spitalslavia pragasotie nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare