Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Sunt înnebuniţi după el! Mesajul INCREDIBIL al unui fan scoţian pentru Ianis Hagi

FOTO | Sunt înnebuniţi după el! Mesajul INCREDIBIL al unui fan scoţian pentru Ianis Hagi

Stranieri

Comentarii

Fanii lui Rangers sunt topiţi după Ianis Hagi. Puştiul în vârstă de 21 de ani i-a cucerit total pe înflăcăraţii suporteri

Ianis Hagi este la un pas de transferul definitiv în Scoţia, după ce a calificat-o aproape de unul singur pe Rangers FC în optimile de finală ale Europa League.

”Balonul de aur” pentru Ianis Hagi. Mesaj incredibil al unui fan scoţian pentru român

Pare parcursul firesc după mutarea în Scoţia şi prestaţiile foarte bune pe care românul le-a avut în tricoul celei mai titrate echipe din această ţară.

Cu două goluri şi o pasă decisivă în dubla cu Sporting Braga, Ianis a pus serios umărul la calificarea echipei sale. Hagi Jr are trei goluri şi două pase decisive pentru Rangers şi este cotat la 5 milioane de euro.

Fanii scoţieni sunt înnebuniţi după Ianis. Unul dintre cei mai activi suporteri ai scoţienilor a fost atât de impresionat de român după prestaţiile din ultima vreme şi pasa superbă la golul lui Kent încât a cerut, nici mai mult nici mai puţin, decât Balonul de Aur pentru puştiul român. ”Pasa aceasta! Ianis Hagi Ballon dOr” Scrie Adam pe contul său de Twitter alături de un clip cu assistul superb al românului la golul marcat de fostul jucător de la Liverpool. 

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare