Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Suporterii FCSB, ameninţări pentru jucători înainte de derby-ul cu CFR. Mesajele apărute la baza din Berceni: "O să aveţi capete sparte!"

FOTO | Suporterii FCSB, ameninţări pentru jucători înainte de derby-ul cu CFR. Mesajele apărute la baza din Berceni: "O să aveţi capete sparte!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Suporterii FCSB au trecut la ameninţări pentru jucătorii lui Toni Petrea înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj, care se joacă luni, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

FCSB are şansa să revină pe primul loc în Liga 1 dacă o învinge pe CFR Cluj în meciul direct, de la 20:30, la Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro. Cu ocazia meciului, suporterii FCSB au afişat bannere cu ameninţări pentru jucători, în cazul în care aceştia nu vor câştiga împotriva campioanei României şi nu-şi vor recupera fotoliul de lider.

La baza din Berceni şi-au făcut apariţia două bannere, semnate de grupările Skins Berceni şi Tornado 47: „Ori la bal, ori la spital. Câştigaţi sau iese scandal”, este primul mesaj al ultraşilor FCSB-ului. „Dacă CFR vă bate, o să aveţi capete sparte”, apare în cel de-al doilea mesaj.

Şi liderul suporterilor FCSB a postat pe Facebook un mesaj pentru jucători înainte de FCSB - CFR Cluj: „Azi dacă nu câştigaţi, de la Steaua să plecaţi”.

Meciul FCSB - CFR Cluj se joacă de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro AICI, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbsuporterimesajeamenintariderbycfr cluj 

viewscnt
Articole similare