Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Suporterii lui Hermannstadt, reacţie acidă după ce sibienii au împrumutat doi jucători la FCSB: "Nu e satelitul unui cioban"

FOTO | Suporterii lui Hermannstadt, reacţie acidă după ce sibienii au împrumutat doi jucători la FCSB: "Nu e satelitul unui cioban"galerie foto

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a răpuns pozitiv şi a ajutat-o pe FCSB cu doi jucători, însă suporterii sibienilor nu sunt de acord cu decizia luată de clubul pe care îl iubesc.

Hermannstadt i-a cedat la FCSB pe Goran Karanovic (32 de ani, atacant) şi David Caiado (33 de ani, mijlocaş), sub formă de împrumut, până la iarnă. Ambii au fost titulari în meciul cu Slovan Liberec, pierdut de FCSB, scor 0-2, însă Karanovic a avut parte de ghinion la debutul în "roş-albastru". Atacantul s-a accidentat şi a fost schimbat după doar 10 minute. 

Fanii celor de la Hermannstadt au reacţionat imediat. Peluza Nord Sibiu au afişat la stadion un banner cu textul: "La primul apel aţi răspuns: Prezent / Sibiul nu e satelitul unui cioban infect"

Sibienii au postat şi un mesaj pe pagina de Facebook în care vorbesc despre "ruşinea" pe care le-a făcut-o clubul lor prin asocierea cu FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare