Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Surpriză! De ce va purta FCSB un echipament de joc alb la derby-ul cu Dinamo

FOTO | Surpriză! De ce va purta FCSB un echipament de joc alb la derby-ul cu Dinamogalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a dezvăluit noul echipament de deplasare realizat de brandul Nike. Conducerea clubului a decis ca acesta să fie folosit încă de la meciul cu Dinamo, programat pe Arena Naţională duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1.

„Asa cum v-am obisnuit, FCSB si FF Group, distribuitorul Nike in Romania, prezinta anual un nou echipament: daca in vara lui 2017 a fost prezentat noul echipament principal pentru meciurile de pe teren propriu, in acest an a venit momentul sa va aratam noul kit pentru meciurile din deplasare. Si chiar daca la Derby vom fi gazde, am considerat ca este momentul potrivit pentru ca voi, suporterii nostri, sa il vedeti in direct!

Pana atunci, va prezentam cateva fotografii cu jucatorii nostri in noul echipament, precum si detalii despre acesta. In ceea ce priveste vanzarea acestuia, el va putea fi cumparat incepand de saptamana viitoare, din magazinul Sport Loft din Baneasa Shopping City, magazinul Nike din Mega Mall, precum si online, pe www.sport-loft.com” - se arată pe pagina oficială de Instagram a clubului FCSB. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipamentfcsbdinamoderby 

viewscnt
Articole similare