Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Surpriză uriaşă. Ce s-a descoperit despre maşina care l-a dus pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova

FOTO | Surpriză uriaşă. Ce s-a descoperit despre maşina care l-a dus pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahovagalerie foto

Diverse

Comentarii

Autovehiculul care l-a transportat luni seara pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova nu figurează cu asigurarea RCA obligatorie, pe platforma aida.info.ro, unde se pot face astfel de verificări.

Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii de la Înalta Curtea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. După ce i-a păcălit pe jurnalişti şi a trimis în primă fază un automobil Skoda, cu geamuri fumurii, Liviu Dragnea a părăsit domiciliul într-o Dacia Duster de culoare neagră, prevăzută de asemenea cu geamuri închise la culoare. Acesta l-a transportat la Penitenciarul Rahova, unde va sta 21 de în carantină.



Însă automobilul care l-a transportat spre închisoare nu figurează în baza de date AIDA (Administrare Istoric Date Asigurări Auto) cu RCA valabil. Legea prevede că orice autovehicul care circulă pe drumurile publice, inclusiv autospecialele Poliţiei, Ambulanţei, Pompierilor şi ISU sunt obligate să aibă poliţă RCA.

Totuşi, fiind un automobil ce aparţine MAI, este posibil ca acesta să aibă o asigurare specială, făcută direct pe seria de şasiu, fără să fie nevoie şi de înregistrarea numărului de înmatriculare.

Afla mai multe despre: liviu dragnea 

viewscnt
Articole similare