Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Svitolina, pictorial spectaculos pentru o celebră revistă locală

FOTO | Svitolina, pictorial spectaculos pentru o celebră revistă localăgalerie foto

Diverse

Ucraineanca Elina Svitolina (23 ani) a realizat un pictorial incendiar pentru o celebră revistă locală.

Svitolina a învins-o de patru ori pe Simona Halep în cele cinci dueluri directe, singura victorie a româncei venind în sferturile de finală de la Roland Garros din acest an. 

AICI AI GALERIA FOTO

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.