Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Tânăra care s-a dezbrăcat de tot pe un stadion spune că nu are niciun regret, deşi atunci a fost arestată: ”A fost al naibii de tare”

FOTO | Tânăra care s-a dezbrăcat de tot pe un stadion spune că nu are niciun regret, deşi atunci a fost arestată: ”A fost al naibii de tare”galerie foto

Diverse

Comentarii

Heather McCartney a devenit celebră în toată lumea după ce, în septembrie 2014, s-a dezbrăcat pe stadion la un meci de fotbal australian. Acum, spune că nu regretă acel gest şi chiar s-a bucurat de acel moment.

Pe 28 septembrie 2019, a asistat la finala de fotbal australian dintre  Hawthorn şi Sydney Swans. Tânăra a făcut atunci un gest care i-a adus multă celebritate. Heather a renunţat de tot la haine, spre uimirea celor din jur. A fost atunci arestată şi amendată cu 300 de dolari australieni. Acum, femeia în vârstă de 31 de ani spune că nu regretă nimic din ceea ce a făcut atunci:

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

”A fost un pariu. Am zis că dacă Hawthorn învinge, mă dezbrac. Au câştigat şi m-am dezbrăcat. A fost o zi a naibii de tare. Dacă Scoţia obţine independenţa, mă voi dezbrăca din nou”, a mărturisit Heather McCartney, care n-a născut în Scoţia, dare are şi cetăţenie australiană.

 


 

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta