Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Theo Hernandez a dat lovitura în afara de terenului! Fundaşul Milanului se iubeşte cu o superbă blondă, siliconată şi tatuată

FOTO | Theo Hernandez a dat lovitura în afara de terenului! Fundaşul Milanului se iubeşte cu o superbă blondă, siliconată şi tatuatăgalerie foto

Inedit

Comentarii

Chiar dacă AC Milan este încă departe de forma care a consacrat-o drept una dintre cele mai mari forţe ale fotbalului mondial, fundaşul stânga Theo Hernandez nu o duce deloc în rău în viaţa amoroasă.

Apărătorul s-a combinat recent cu Zoe Cristofoli, un model italian. Focoasa blondă are corpul plin de tatuaje iar decolteul ei stârneşte individia oricărei femei şi admiraţia oricărui bărbat.

Ca o adevărată divă, Zoe face senzaţie şi pe Instagram, unde are nu mai puţin de 700.000 de urmăritori.

Theo şi Zoe au fost împreună într-o vacanţă în insula Capri. Frumoasa blondă este cunoscută de către presa mondenă pentru mai multe relaţii pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Nici partenerul ei nu se lasă mai prejos. Theo a mai fost în trecut cu Laura Cremaschi, devenită celebră în rândul microbiştilor după ce a oferit pronosticuri pe bustul ei apetisant.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: theo hernandez 

viewscnt
Articole similare