Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ţi-l mai aminteşti? Cel mai tânăr marcator din istoria FCSB a semnat un nou contract!

FOTO | Ţi-l mai aminteşti? Cel mai tânăr marcator din istoria FCSB a semnat un nou contract!galerie foto

FCSB

Comentarii

Răzvan Ochiroşii a fost considerat o mare speranţă a fotbalului românesc. De câţiva ani joacă în Spania în ligile inferioare.

Răzvan Ochiroşii îşi continuă aventura în ligile inferioare din fotbalul spaniol. Club Deportivo Guijuelo a anunţat prelungirea contractului fotbalistului român pentru încă un sezon. Fostul jucător de la FCSB evoluează la acest club din vara lui 2018 şi a lăsat o impresie bună.

Ochiroşii nu mai este însă atât de ofensiv. El joacă în poziţia de fundaş stânga şi a fost unul dintre remarcaţii sezonului trecut din Segunda Division B. Este cel de-al cincilea club pe care Răzvan Ochiroşii îl bifează în Spania, după Fuenlabrada, Alcorcon, Marbella şi Unionistas

Răzvan deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, în cupele europene. S-a întâmplat în august 2006, într-un meci cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor. Ochiroşii avea atunci 17 ani, 4 luni şi 20 de zile. Pentru FCSB el a evoluat în 27 de meciuri, iar pentru naţionala de tineret a României în alte 12. În sezonul 2005-2006 a cucerit un titlu de campion al României cu formaţia roş-albastră. A repetat performanţa în 2010-2011 în tricoul Oţelului Galaţi.

Ajuns la 30 de ani, fosta speranţă a roş-albaştrilor evolează deja de 6 ani în fotbalul spaniol, dar nu a trecut de nivelul ligii secunde.
 

Afla mai multe despre: răzvan ochiroşii 

viewscnt
Articole similare