Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ţi-l mai aminteşti pe Tore Andre Flo? Ce face şi cum arată acum uriaşul din atacul lui Chelsea

FOTO | Ţi-l mai aminteşti pe Tore Andre Flo? Ce face şi cum arată acum uriaşul din atacul lui Chelseagalerie foto

Campionate

Comentarii

Fost coleg cu Dan Petrescu la Cheslea, unde a evoluat între 1997 şi 2000, Tore Andre Flo este unul din cei mai importanţi atacanţi din istoria naţionalei Norvegiei, pentru care a strâns 76 de partide şi 23 de goluri între 1995 şi 2004.

Cumpărat cu doar 300.000 de lire sterline de Chelsea în 1997, Tore Andre Flo s-a făcut remarcat rapid, iniţial datorită fizicului său, însă ulterior şi graţie performaţelor de pe teren. Sezonul 1999-2000 al norvegianului a fost cel mai bun în tricoul lui Chelsea: a marcat 19 goluri şi a devenit golgheterul echipei pe care a ajutat-o să ajungă în sferturile Champions League. Acolo, Flo a reuşit o dublă în victoria lui Chelsea cu Barcelona, 3-1, şi a marcat şi în retur, însă londonezii au fost eliminaţi după o înfrângere la scor. A fost 1-3 după 90 de minute, iar în prelungiri catalanii au mai înscris de două ori şi s-au impus cu 5-1.



Ulterior, Tore Andre Flo a mai jucat pentru Rangers, Siena, Valerenga, Leeds, MK Dons şi Sogndal, de unde s-a şi retras în 2012.



În 2013, Tore Andre Flo a reveni la Cheslea ca antrenor la o grupa de copii şi activează şi astăzi la clubul londonez, unde a devenit director tehnic pentru jucătorii împrumutaţi de Chelsea.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tore andre floatacant chelsea,  

viewscnt
Articole similare