Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Toată lumea îl credea băiat cuminte. Modric are o amantă demnă de Balonul de Aur

FOTO | Toată lumea îl credea băiat cuminte. Modric are o amantă demnă de Balonul de Aurgalerie foto

Campionate

Comentarii

Luka Modric ar avea o relaţie secretă cu Fani Stipkovic, o prezentatoare TV în vârstă de 36 de ani, din Croaţia. Oficial, noul Balon de Aur este căsătorit cu Vanja Bosnic, pe care a cunoscut-o în 2007, când lucra pentru firma de impresariat a lui Zdravko Mamic - fost preşedinte la Dinamo Zagreb.

Presa din Croaţia scrie despre o faţă mai puţin ştiută a lui Luka Modric. Mijlocaşul lui Real Madrid ar avea o relaţie extraconjugală cu Fani Stipkovic, care este prezentatoare şi producător de televiziune. Cei doi s-au cunoscut în 2009, când Fani Stikpkovic i-a luat un interviu lui Modric, care în acea perioadă juca la Tottenham.

Relaţia dintre cei doi n-a fost recunoscută vreodată şi nu există nicio imagine cu ei, dar croaţii susţin că Fani Stipkovic n-a avut oficial niciun iubit din 2009 şi până în prezent. În plus, tânăra în vârstă de 36 de ani s-a mutat din 2012 în Madrid, exact în anul în care Luka Modric s-a transferat de la Tottenham la Real. Mai departe, cei doi ar fi fost surprinşi de mai multe ori vizitând aceleaşi locuri, un alt detaliu care a alimentat zvonurile.

viewscnt
Articole similare
Miracol in sport. Tenismena care joaca fara 5 degete s-a calificat pe tabloul principal la...