Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Toată lumea o cunoaşte pe Wanda Nara, dar staţi să o vedeţi pe sora ei! Zaira atrage şi ea toate privirile

FOTO | Toată lumea o cunoaşte pe Wanda Nara, dar staţi să o vedeţi pe sora ei! Zaira atrage şi ea toate privirile galerie foto

Diverse

Comentarii

Wanda Nara este una dintre cele mai cunoscute femei impresar din lume. Nu are un portofoliu bogat, dar este agentul unuia dintre fotbaliştii cei mai bine cotaţi în acest moment.

Fiind soţia lui Mauro Icardi, Wanda negociază în numele fotbalistului şi mereu stârneşte controverse în urma ieşirilor sale televizate. După ce fotbalistul a refuzat prelungirea contractului cu Inter invocând ofertele venite pe numele său conducerea clubului milanez l-a exclus din lot pe jucătorul de 26 de ani. Nu doar Wanda Nara trece mereu neobservată ci şi sora ei.

Cu doi ani mai mică decât Wanda, Zaira nu este la fel de celebră, dar măcar la fel de frumoasă. Spre deosebire de fosta soţie a lui Maxi Lopez, Zaira a rămas în Argentina acolo unde este model şi prezentatoare de televiziune. Iar de-a lungul timpului mai mulţi fotbalişti se pot mândri că i-au fost iubiţi. Unul dintre ei este Diego Forlan, cel alături de care a format un cuplu timp de trei ani.

Cei doi au fost foaret aproape să îşi oficializeze relaţia, dar povestea lor de dragoste s-a terminat mai devreme decât s-ar fi aşteptat lumea. Zaira s-a iubit apoi şi cu tenismenul Juan Monaco, dar cei doi s-au despărţit în cele din urmă. Surorile Nara sunt rivale atunci când vine vorba despre echipa din Argentina pe care o susţin.

Dacă Zaira este fană Boca Juniors, Wanda se declară suporteră a celor de la River Plate.  

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zaira narawanda naraicardi 

viewscnt
Articole similare