Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Transferul înlocuitorului lui Suarez la FC Barcelona a picat! Ziarul de casă al catalanilor a anunţat pe prima pagină

FOTO | Transferul înlocuitorului lui Suarez la FC Barcelona a picat! Ziarul de casă al catalanilor a anunţat pe prima paginăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Rodrigo Moreno (28 de ani) la FC Barcelona a picat. Anil Murthy, preşedintele Valenciei, s-a deplasat în Catalonia şi a purtat negocieri cu Eric Abidal şi alţi şefi ai catalanilor, dar în cele din urmă mutarea nu s-a realizat. Sport, ziarul de casă al Barcelonei, a anunţat pe prima pagină că transferul lui Rodrigo nu se va mai face.

Conducătorii catalanilor n-au fost de acord cu condiţiile impuse de omologii de pe Mestalla, iar Rodrigo va rămâne la Valencia. Acum, în birourile şefilor de la FC Barcelona se caută o altă alternativă pentru înlocuirea lui Luis Suarez (32 de ani), accidentat, care va lipsi patru luni de pe teren, după ce s-a operat la genunchi.

FC Barcelona n-a fost de acord cu cerinţele Valenciei pentru transfer

În urmă cu două zile, tot Sport anunţa că "acestea sunt ore cheie" pentru transferul lui Rodrigo, într-o ştire în care era anunţată prezenţa lui Anil Murthy, preşedintele Valenciei, la negocieri. Iniţial, catalanii voiau un împrumut al vârfului, şefii Valenciei nefiind de acord. Conducătorii "Liliecilor" vor un împrumut cu obligativitate de cumpărare pentru 60 de milioane de euro, aspect cu care omologii catalani n-au fost de acord. După mai multe zile de negocieri, Barcelona a propus un împrumut pe şase luni, iar dacă tranferul nu va fi defintiv aceştia să plătească o sumă compensatorie. Totul a picat, însă, pe ultima sută de metri.

Afla mai multe despre: fc barcelonarodrigotransfervalencia 

viewscnt
Articole similare