Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Transferul lui Pjanic la FC Barcelona e din ce în ce mai aproape. Fotbalistul dorit de Juventus la schimb şi-a dat acordul să meargă la Torino!

FOTO | Transferul lui Pjanic la FC Barcelona e din ce în ce mai aproape. Fotbalistul dorit de Juventus la schimb şi-a dat acordul să meargă la Torino!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Arthur (23 de ani), fotbalistul Barcelonei, s-a răzgândit şi acceptă să plece la Juventus şi să intre în schimbul pe care catalanii şi torinezii vor să-l facă. Miralem Pjanic (30 de ani) s-a înţeles deja cu Barcelona şi va ajunge pe Camp Nou, în schimbul brazilianului, scrie Tuttosport, ziar apropiat de "Bătrâna Doamnă" din Italia.

Barcelona şi Juventus negociază de mai multă vreme posibile schimburi de jucători şi, conform Tuttosport, Arthur şi-ar fi schimbat decizia de a rămâne la FC Barcelona, iar acum acceptă să plece la Juvenus, la schimb cu Pjanic. Mijlocaşul bosniac a băutut deja palma cu formaţia de pe Camp Nou şi va semna pe patru sezoane. Rămâne de văzut, doar, în ce condiţii se va realiza mutarea.

Italienii au aflat că Arthur şi-a dat ok-ul pentru ca mutarea la Torino să se facă, asta după ce a declarat de mai multe ori că îşi doreşte să continue pe Camp Nou.

Anturajul lui Arthur neagă informaţia

Mundo Deportivo scrie că, potrivit unor surse din anturajul fotbalistului brazilian, Arthur nu s-a răzgândit şi are în continuare aceeaşi dorinţă de a continua la FC Barcelona. Mijlocaşul doreşte să atingă succesul cu formaţia blaugrana, la care se află deja de doi ani. În acest sezon, Arthur a fost chinuit de câteva accidentări minore care nu l-au lăsat să-şi atingă potenţialul maxim pe teren.

Afla mai multe despre: arthurjuventusfc barcelonapjanicschimbtransfer 

viewscnt
Articole similare