Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Transformare incredibilă. Mido a slăbit 50 de kilograme: ”Nu puteam merge nici 30 de metri!” Cum arată acum fostul coleg al lui Cristi Chivu

FOTO | Transformare incredibilă. Mido a slăbit 50 de kilograme: ”Nu puteam merge nici 30 de metri!” Cum arată acum fostul coleg al lui Cristi Chivu

Campionate

Comentarii

Mido - fost atacant la Ajax, Marseille, AS Roma şi Tottenham - a slăbit nu mai puţin de 50 de kilograme într-un singur an. Fost coleg cu Cristi Chivu la Ajax, egipteanul ajunsese să cântărească 150 de kilograme.

Mido s-a retras din activitate în 2013, după ce şi-a terminat contractul cu Barnsley. Însă a resimţit din plin lipsa efortului fizic. Fostul atacant al lui Ajax a luat constant în greutate şi ajunsese să cântărească 150 de kilograme. Mai multe, s-a transformat în ţinta glumelor pe reţelele de socializare, dar şi în cercul său de prieteni. A fost momentul în care a decis să facă unele modificări în viaţa sa.
 
”Cântăream 150 de kilograme şi ajunsesem în punctul în care nu puteam merge 30 de metri. Am început să simt durere de spate, de articulaţii şi de genunchi. Îmi amintesc că am făcut o excursie cu barca şi momentul de răscruce a fost când  am ancorat pe o insulă şi trebuia să merge 300 de metri pe nisip, în plin soare. Şi nu puteam să merg. Trebuia să iau pauze de câte 30 de minute. Aveam doar 35 de ani. A fost momentul în care s-a declanşat alarma”, povestea Mido într-un interviu pentru The Guardian, acordat în iunie 2018.
 
În prezent antrenor la Al Wehda, Mido s-a apucat să tragă tare pentru a îndrepta situaţia. A mers la sală, şi-a schimbat regimul alimentar şi în numai un an a slăbit 50 de kilograme: ”Le mulţumesc tuturor celor care m-au criticat şi celor care au glumit pe seama mea. M-au făcut să-mi schimb viaşa, stilul de viaşă şi am reuşit să am mai multă grijă de mine”, spune Mido. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 @midoxaly

A post shared by Ahmed Hossam (@ahmedhossammido) on

Afla mai multe despre: mido 

viewscnt
Articole similare