Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Transformarea lui Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul a trecut prin momente grele: ”Nu mi-am revenit nici acum”

FOTO | Transformarea lui Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul a trecut prin momente grele: ”Nu mi-am revenit nici acum”galerie foto

Special

Comentarii

Bănel Nicoliţă a acordat primul interviu după ce a fost plecat din ţară şi după ce au apărut zvonuri că ar avea datorii la cămătari.

În vârstă de 36 de ani, Bănel Nicoliţă nu trece prin cea mai bună perioadă a vieţii lui. Fostul mijlocaş al FCSB-ului ar avea unele probleme cu banii, însă nu stă bine nici din punct de vedere psihic.

Bănel Nicoliţă a trecut şi printr-un divorţ despre care spune că l-a marcat şi încă n-a reuşit să-şi revină complet.

Transformarea lui Bănel Nicoliţă. Ce spune despre perioada dificilă din viaţa lui

Bănel Nicoliţă a fost plecat din ţară şi au apărut zvonuri că el s-ar fi împrumutat la cămătari, motiv pentru care ar fi mers în străinătate pentru a munci şi a strânge bani.

Fostul internaţional român a investit nu mai puţin de 300.000 de euro la CS Făurei, echipă din localitatea natală şi de aici au apărut problemele.

Nicoliţă s-a dedicat în totalitate proiectului început în Făurei şi în acea perioadă şi-a neglijat inclusiv familia. Drept urmare, soţia lui a cerut divorţul.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului susţine că toată această agitaţie în viaţa sa l-a marcat profund şi a avut nevoie să plece din ţară pentru se detaşa de aceste probleme.

Revenit în ţară, Bănel Nicoliţă spune că nu şi-a revenit în totalitate:

”Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ.

Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit la Făurei şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. 

Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea.

Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a declarat Bănel Nicoliţă într-un interviu pentru canalul de YouTube ”theXclusive”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: banel nicolita 

viewscnt
Articole similare