Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Transformarea lui Dumitru Dragomir: ”Am slăbit 12 kg. Trăiesc doar din pensie, nu mănânc mult”. Cum arată acum fostul şef al LPF

FOTO | Transformarea lui Dumitru Dragomir: ”Am slăbit 12 kg. Trăiesc doar din pensie, nu mănânc mult”. Cum arată acum fostul şef al LPFgalerie foto

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că trăieşte doar din pensie, duce o viaţă echilibrată şi a ajuns să slăbească 12 kilograme.

În vârstă de 75 de ani, Dumitru Dragomir a rămas o fire foarte activă şi se ocupă de afacerile imobiliare trecute pe firma fiului său.

Însă fostul preşedinte al LPF nu se consideră un om bogat. Dumitru Dragomir spune că se întreţine dintr-o simplă pensie pe care o primeşte de la stat şi susţine că a slăbit 12 kilograme.

Dragomir spune că a slăbit 12 kilograme: ”Nu sunt un om bogat, sunt un pensionat bogat”

Dumitru Dragomir a fost timp de 18 ani preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. În paralel, acesta a fost timp de 8 ani deputat al României. Pentru cele două mandate de parlamentar, Dumitru Dragomir încasa o pensie specială de 7.200 de lei pe lună.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU DUMITRU DRAGOMIR!

Însă fostul preşedinte al LPF susţine că statul a decis să taie pensiile speciale pe care le încasau foştii parlamentarii şi a rămas astfel doar cu pensie, de stat, la care a cotizat de-a lungul vieţii.

Dar Dumitru Dragomir spune că-i ajung aceşti bani şi nu are nevoie de alte venituri. Fostul preşedinte al LPF susţine că duce o viaţă foarte echilibrată, în care nu exagerează cu mâncarea şi a ajuns astfel să slăbească 12 kilograme:

”Nu mai am pensie de la Parlament, mi-au tăiat-o de jumătate de an. La toţi nu numai mie. (Aţi primit pensie cât aţi fost în Parlament) 8 ani am fost, am primit pensie 7.200 de lei. Şi mi-au tăiat-o.

Eu trăiesc din pensia pentru care am plătit pentru ea... pensie de stat. Nu sunt om bogat, sunt un pensionar bogat. Nu iau niciun salariu, nici de la fiu-miu de la firmă.

Mie îmi ajunge pensia. Nu beau, nu fumez, nu mănânc mult. Am slăbit 12 kilograme, uite cum arăt. Mai mult aşa cu mâna arăt (n.r. râde), dar oricum...”, a povestit Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

viewscnt
Articole similare